Monte snek takon Monte White

Monte snek takon Monte White

Me Monte Snack White ekziston tani një variant i shijshëm i snek-ut tonë të pëlqyer prej qumështi.

Tani më shumë argëtim krokant! 

Tani më shumë argëtim krokant! 

Transformatorët Monte me toptha të zjarrtë të kuq e të verdhë dhe Monte My Little Pony me biskota në formë zemre rozë e të bardha.

 

Monte në pako 4-she me paketim për t’u ngjyrosur

Monte në pako 4-she me paketim për t’u ngjyrosur

Tani e re! Kënaqësi e ndjeshme ngjyrosjeje me Montin për koleksionim.
Merre botën tënde të Montit për ngjyrosje, qoftë ky nën ujë, në hapësirë, në polin e veriut, në det të hapur, Monti me kafshë të egra apo si kauboj, në çdo pako 4x55 të Montes fshihet një nga gjashtë motivet emocionuese.